Construint l'Elefant Trompeta

27 Setembre 2006
0

L'elefant Trompeta en construcció

Així va començar a cobrar vida l’elefant Trompeta. Quan em vaig proposar fer una titella per a la classe, no sabia ben bé per on començar; però amb uns quants consells tècnics i una mica de memòria de la meva època d’estudiant quan feia plàstica, va haver-ne prou.

Primer de tot, vaig inflar un globus i el vaig enganxar al pal, per després recobrir aquest globus de capes i capes de paper de diari barrejades amb cola blanca dissolta en aigua. Així vaig anar fent, fins obtenir, un cop assecat, un cap dur i rodó. Per afegir les orelles vaig forrar cartró amb paper de diari amb la forma adient i després vaig unir-les al cap amb més paper de diari i cola. El mateix vaig fer amb la trompa, però enlloc d’utilitzar cartró, vaig utilitzar de base un filferro.

Un cop assecat, vaig afegir una capa de paper de cuina perquè fos més homogeni a l’hora de pintar-ho. Ja per acabar vaig escollir el color i ho vaig pintar amb pintura.

Per fer el vestit, vaig necessitar l’ajuda de la meva mare, que me’l va cosir i amb una goma apretada al coll de la titella es va poder aguantar. A sota del vestit i vaig posar un con de cartolina per tal de que agafés més volum i mobilitat.

L'Elefant Trompeta definitiu



Comentaris

Deixa la teva opinió