La temuda reunió de pares

2 Octubre 2006
0

Considero que una de les pors de tota mestra que comença a treballar és enfrontar-se als pares dels infants que té al seu càrrec. Ja que són unes quaranta, en el meu cas, 42 persones que creuen que el seu fill és el més maco, el millor i el que ha de rebre totes les atencions. I com a mestra, jo haig de considerar a tots per igual i atendre als 21 de la mateixa manera.

El dimecres 27, va ser la reunió, jo tenia por i estava molt nerviosa, evidentment; però crec que el resultat de la reunió va ser força positiu. Vaig explicar tot el que volia i havia d’explicar de la manera més clara i entenedora en que em va ser possible.

Els pares es van mostrar molt interessats realitzant preguntes sobre allò en que tenien dubtes i va ser força gratificant que mostressin interès per la tasca que es fa des del centre.Comentaris

Deixa la teva opinió