Preparant-nos per l'arribada dels panellets!

29 Octubre 2006
0

Aquesta setmana  a la classe dels Elefants han passat moltes coses.

Vem començar la setmana amb una activitat molt divertida per tal de treballar el color groc: vem fer la festa del groc. I us deveu preguntar, "què és això?". Doncs va consistir en que cada nen portés de casa seva una llimona i experimentéssim amb elles, les oloréssim, les toquéssim, les provéssim i després de tot féssim llimonada. Per fer-la, cada nen va esprémer una meitat de llimona, després la Meritxell va afegir-hi aigua i sucre, i tots els nens i nens, i evidentment jo també, vem provar la llimonada. Va quedar molt bona i molt fresqueta.

El dimarts, com ja acostuma a ser habitual els nens i nenes de la classe dels elefants van anar a piscina.

El dimecres va ser molt productiu, per una banda uns quants nens van anar en grups amb la Meritxell a fer estampació de fulles amb pintura en un mural, i la resta van enganxar gomets a la paperina per les castanyes que estaven preparant.

Dijous tots els nens van acabar de decorar les seves paperines, i quan ja van estar ven boniques la Meritxell va presentar la capsa de les sorpreses que jo havia estat preparant. Consisteix en una capsa gran forrada amb papers de colors i amb una petita finestra, on els nens hi poden posar la mà i el braç, però no hi poden mirar a dins. al posar la mà van trobar pinyes, fulles, castanyes i altres elements característics d'aquesta època de l'any.

Ja divendres, tots ens vem posar davantal de cuiners i cuineres per preparar-nos per fer els panellets. Primer la mestra va presentar els ingredients en cru: patata, moniato, ametlles moltes i senceres, pinyons, ou i sucre. Els nens van provar tots els ingredients. Després amb la massa ja preparada van fer una boleta cadascú d'ells, tot i que alguns es van menjar el seu panellet, altres van fer 1000 boletes i alguns van fer xurros. L'experiència va ser molt divertida i gratificant!

Com veieu aquesta ha estat una setmana força complerta, així que…

Fins la pròxima!



Comentaris

Deixa la teva opinió