La Maria Castanyera arriba a l'escola!

4 Novembre 2006
0

Hola a tots i totes! Aquesta setmana estic una mica trist, perquè a la classe dels elefants han faltat forces nens, i s'han perdut totes les coses divertides que tenia preparades per a ells aquesta setmana.

El dilluns va venir a l'escola la "Maria Castanyera", a portar castanyes del Montseny als nens de l'escola, i al pati, li vem organitzar una festa en la que vem incloure globus i panallets per a tots, a part, és cñar, de les castanyes que va portar ella. Va haver nens que es van espantar molt de la Maria Castanyera, però quan va veure que repartia castanyes bones per a menjar se'ls hi va anar passant.

Dimarts, els pocs nens que van ser, van anar a piscina; tants pocs van ser que la Meritxell es va quedar a la classe a fer-me companyia i a ajudar-me a preparar coses pels Elefants.

Dijous a la classe dels Elefants vem, presentar la primera fitxa. Consistia en resseguir i traçar línies verticals. Però abans de fer-ho, la Meritxell amb cinta aïllant, va traçar dues línies llargues al terra sobre les quals els infants van caminar primer. Després van haver-hi de col·locar a sobre peces de construccions de colors groc. Per acabar la introducció a la fitxa, van resseguir línies de guix que la mestra havia traçat a la pissarra. Finalment van fer la fitxa!

Divendres, vem fer un petit experiment que consistia en comprobar quins elements de la panera de la tardor flotaven i quins no. Algun dels nens va establir alguna hipòtesi sobre si l'element que tenia a la mà flotaria o no. 

 



Comentaris

Deixa la teva opinió