El Nadal ja ha arribat a la classe dels Elefants

2 Desembre 2006
0

Hola atots i totes!

Ja sé que és una mica aviat per començar a treballar el Nadal,. però a la meva classe ja ha arribat, perquè amb el Pont de la setmana vinent i no sé quantes coses més, ens quedem sense dies per poder-lo treballar.

Per celebrar-ho, hem fet un gran mural d'un arbre de nadal força xulo i original, al menys a mi m'agrada molt. Està fet amb paper de diari pintat de color verd i boles de paper "pinotxo" de color groc i vermell; fet tot pels meus nens i nenes. Però encara li falten els regals, ja que un arbre sense regals és com "un mar sense onades".

També hem treballat diversos contes de Nadal, i hem començat a escoltar i ballar nadales.  Els nens tambvé van estar mirant catàlegs de joguines per tal de saber com faran la seva carta als Reis, jo també he estat mirant ja coses i ja la tinc gairebé tota preparada!!!

Així que com podeu veure ja estem força ambientats!Comentaris

Deixa la teva opinió