Marxem a Santa Llúcia

16 Desembre 2006
0

Hola a tots i totes! Aquesta setmana ha estat molt nadalenca a la classe des Elefants. Per començar la setmana amb forces, vam fer la manualitat de Nadal pels pares, tot fent un posa espelmes amb un pot de iogurt de vidre i posant-hi a dins blat de moro, arròs i fideus. I l’espelma enganxada al capdamunt amb plastilina.

També hem estat cantant i ballant nadales, hem parlat de l’hivern i hem treballat el color vermell amb els elements decoratius típics d’aquesta època de l’any; tot classificant allò que és vermell i separant-ho de la resta.

Però el més important d’aquesta setmana ha estat l’excursió a Santa Llúcia, en la que hem vist els pessebres, i els motius típics d’aquesta època de l’any; Aixa com el ja tradicional pessebre de la Catedral i el de la Plaça Sant Jaume. La veritat és que els nens i nenes van gaudir molt de la sortida i es van sorprendre amb cada detall.

Per acabar d’arrodonir la setmana, vam muntar el pessebre a l’escola, tot col·locant i parlant de les figures que hi apareixen.

La veritat és que ha resultat una setmana molt festiva!Comentaris

Deixa la teva opinió