El Trompeta marxa de vacances de Nadal

24 Desembre 2006
0

Aquesta ha estat la darrera setmana del primer trimestre, abans de marxar de vacances de Nadal, tot i que com tots sabeu a les Llars d'Infants són una mica més curtes que a la resta d'escoles; així que fins el dia 2 de Gener no tornaré a veure als meus Elefants.

Però el més important és que aquesta ha estat una setmana en que tots han estat especialment nerviosos i excitats; eren masses coses a viure per a infants tan petits.

Vem cantar i ballar Nadales, vem conèixer els instruments típics d'aquesta època de l'any (campanes, picarols, zambombes…); vem treballar una fitxa amb gomets i punxó, vem veure imatges de l'hivern tot comparant-les amb les de la tardor… i el més important de tot, cada dia vem estar posant menjar al Tió perquè cagués moltes coses i molt bones per a tots i totes. 

El dijous va cagar el Tió, regalets per a tots els nens i nenes i torrons per a postres.

El divendres a la tarda va arribar el P are Noël al centre per portar noves joguines per a l'escola i llaminadures per als més petits; fills i pares van gaudir gairebé tots d'una estona agradable. Tret d'aquells que li tenien por al pobre Pare Noël…

Ha estat una setmana força emocionant i màgica! Així que Bones Festes a tots i totes i fins l'any vinent!

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió