Al Trompeta ja se li han acabat les Vacances de Nadal

7 Gener 2007
0

Hola a tots i totes! Com molts de vosaltres sabeu, a les Llars d'Infants les vacances van acabar el dia 2 de Gener; i aquesta ha estat una setmana tranquil·la i màgica per a tots els nens i nenes de la classe dels Elefants. Tranquil·la perquè hi ha bastants nens que han allargat les seves vacances de Nadal fins al dilluns vinent; i màgica, perquè hem estat tots molt emocionats esperant l'arribada dels Reis d'Orient.

 

 

 Per tal de que l'espera fós més màgica i agradable hem parlat sobre els Reis (la carta, la cavalcada, els regals, el carbó, les joguines…), hem explicat un conte sobre el Patge gregori i la procedència d'aquests 3 personatges tan màgics, i hem fet un mural molt bonic sobre els 3 reis d'Orient.  L'alegria i l'emoció era molt gran per a tots i toes que divendres esperaven amb il·lusió que arribés el moment de plegar perquè els pares els vinguessin a buscar per anar a veure la Cavalcada.

Durant la propera setmana ja tornarem a la normalitat, i tot deixarà de tenir la màgia especial d'aquesta època de l'any que ja acaba.

Espero que a ttos i totes us hagin portat molts regals i hagin fet els vostres desitjos i somnis realitat.

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió