El mercat i els aliments han arribat a la classe dels Elefants

12 Gener 2007
0

Hola a tots i totes! Una vegada han passat ja tots els dies de festa, inclosos els Reis Mags, tot ha tornat a la normalitat a la classe dels Elefants. Nova temporada i nova unitat didàctica: Els aliments i el mercat.

Hem estat treballant diverses coses: vem començar amb un conte sobre el mercat i fent murals on enganxàvem fotografies d'aliments separant-los segons fóssin: carn, peix, lactis, fruites i verdures o estris de cuina. Un altre dia vem experimentar amb tomàquets, vem pintar amb pintura i un tomàquet obert per la meitat i vem fer una fitxa que consistia en pintar un tomàquet de color vermell. Hem estat aprenent la cançó de la masovera i hem explicat tres contes més sobre el mercat (2 d'ells els han portat els nens). I el darrer dia de la setmana, hem anat d'excursió al mercat, a veure les parades de fruita, verdura, peix, carn…

Ha estat molt divertit i emocionant!

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió