Setmana Internacional del Llibre Infantil i juvenil

4 Febrer 2007
0

Hola a tots i totes! En motiu de la setmana internacional del Llibre Infantil i Juvenil s'ha organitzat al Hall del CCCB una exposició de literatura infantil i juvenil amb diverses activitats. La durada d'aquesta exposició és del 26 de Gener al 4 de Febrer; així que si us unteressa anar, ja us podeu espavilar.

L'exposició ens ofereix una exposició de contes i llibres il·lustrats en alemany, anglès, castellà, català, francès i portugués. Fet que ens permet copsar la qualitat editorial d'altres indrets de la Unió Europea, que segurament dediquen molts més esforços i recursos a una literatura tan oblidadad per a molts com és la infantil.

Alhora també hi ha una petita mostra d'il·lustracions originals d'Alemanya i Catalunya.

Alguns dels contes també es troben agrupats per temàtiques, com els de viatges, de cuina, o els que em van impactar més: els llibres "per la pau". Contes que mostraven la crueltat de les guerres i els enfrontaments.

En general, considero que l'exposició en sí és una bona iniciativa; tot i que considero que algunes de les editorial del nostre paçís, no han fet una tria prou acurada dels contes que s'exposaven, trobant a faltar així alguns clàssics o contes amb especial renom.

Tot i així, recomano que hi aneu tots aquells interessats en contes i il·lustradors, i en general, en el món dels infants; alhora que a tots els pares que vulguin dur als seus fills a gaudir durant una estona dels llibres que s'hi presenten.Comentaris

Deixa la teva opinió