El Trompeta recomana… UNA IL·LUSTRADORA: IRENE BORDOY

5 Febrer 2007
0

Els motius que em porten a recomanar com a il·lustradora a la Iren Bordoy són més sentimentals que no pas professionals. Sempre, ja de ben "petit", m'han atret molt els seus dibuixos, i els primers contes que recordo tenir sín il·lustrats per ella. Contes que encara avui es continuen venent.

El seu estil l'ha anat depurant amb els anys, tot aplicant les noves tècniques informàtiques per pintar per tal d'adaptar-se als nous temps. Els seus dibuixos resulten dolços, clars, de línies senzilles, i amb gran claredat.

En definitiva, una il·lustradora amb molta experiència en aquest sector que personalment sempre m'ha agradat. És per a mi un referent, al igual que un altre il·lustardor que us recomanaré més endavant.Comentaris

Deixa la teva opinió