El Carnestoltes posa punt i final a una setmana llarga i divertida!

19 Febrer 2007
0

Hola a tots i totes!

Sento el retard en el meu article però és que m'estava recuperant d'unes festes de Carnestoltes molt llargues i divertides i d'un merescut cap de setmana de descans.

La setmana que just acaba d'acabar va ser força entretinguda a la classe dels Elefants. Dilluns tots els nens i nenes van portar una corbata de casa seva i van jugar a disfressar-se amb trossos de roba grans que tenim a l'escola.

Dimarts, tots venien amb ulleres i dimecres amb un barret la mar de divertit, jo també me'n vaig posar un.

Però la festa grossa va començar dijous, quan tots els nens i nenes van venir disfressats de casa seva. Vem ballar i vem fer festa al pati! Divendres va ser la gran rua de Carnestolte, en la que tots els nens i nenes van sortir al carrer perquè tothom veiés les disfresses que havien preparat durant gairebé un mes a l'escola. Pares, mares, àvies, avis, tietes i "cangurs" van poder gaudir d'una festa tan especial.

Fins aviat! Comentaris

Deixa la teva opinió