Adéu al Carnestoltes; benvinguda a les gallines, porcs i altres animals…

24 Febrer 2007
0

Hola a tots i totes!

Una setmana més enceto el meu article parlant de com ha anat la setmana a las classe dels Elefants. Després d'una setmana anterior esgotadora, aquesta representava una tornada a la normalitat.

Vem començar la setmana acomiadant-nos del Rei Carnestoltes com és típic en el nostre país, enduent-se cada nen a casa seva una sardina (no pas de veritat) el dimecres de cendra. 

A partir de dimecres, hem començat una Unitat Didàctica nova: Els animals de granja. Per encetar-la, vem explicar un conte de la granja, vem veure imatges i fotografies de cadascun d'aquests animals, i vem enganxar en uns dibuixos plastificats les parts que els hi faktaven als animals (cua, potes, bec…).

Per continuar, cada dia treballarem un animal nou.  Vem treballar el gall i la gallina, parlant de les seves característiques morfològiques i dels aliments que produeixen. a l'hora que vem cantar: "El gall i la gallina" i "La gallina ponicana". I per acabar vem pintar amb pintura i pinzell un gall i una gallina.

El dia següent vem fer la mateixa feina amb el porc, però en comptes de pintar amb pintura, ho vem fer enganxant trossos de paper xarol de color rosa.

I això ha estat tot aquesta setmana.

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió