Segona setmana d'animals de granja i obra de teatre!

2 Març 2007
0

Hola a tots i totes! Aquesta ha esta una setmana intensa, divertida i emocuionant pels nens i nenes de la classe dels Elefants. I sabeu perquè? Per què vem anar al teatre, però això us ho explicaré més endavant.Vem començar la setmana explicant el conte de: "L'aneguet lleig" i vem parlar dels ànecs i en vem pintar un. Vem parlar de que dimecres aniríem al teatre i que haviém d'estar molt atents perquè veuríem aquell mateix conte (L'aneguet lleig) però amb persones, i que a sobre aquestes persones cantaven!Dimecres va arribar l'esperat dia d'anar al teatre; i tot i algun moment de "por" al tancar les llums, els elefants ho van passar molt bé, van gaudir molt de l’obra i tot va ser gresca i xerinola.Dijous vem parlar del conill, vem probar pastanagues i vem pintar un conill gran amb estampació i pintura.La setmana la vem acabar amb les oques, tot enganxant-hi boles de paper de seda blanc.Com podeu veure ha estat una setmana força completa. Fins aviat!

 Comentaris

Deixa la teva opinió