Una setmana més els animals de granja

11 Març 2007
0

Hola a tots i totes!

A la classe dels Elefants continuem preparant la sortida a la granja que farem properament, tot combinant les activitats que aquesta requereix amb la preparació de la manualitat pel dia del pare.

Aquesta setmana hem treballat la motricitat a través dels diversos moviments produïts pels diferents animals. Vem diferenciar a través d'imatges els animals de la granja d'aquells que no ho són. I vem introduïr el númro 2.

Per tal de treballar el dos, vem agafar tants animals de granja (1 o 2) com la mestra indicava i els havíem de posar al damunt d'una taula amb el nombre 1 o 2 respectivament. Alhora vem treballar la grafia, tot repassant un nomre 2 gegant que hi ha al terra amb el dit, després caminant per sobre i finalment posant-hi peces de construccions al damunt. Per acabar aquest treball al dia següent vem realitzar una fitxa.

Com veieu ha estat una setmana força completa.

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió