Acomiadant els animals de granja i preparant-nos pel dia del pare

18 Març 2007
0

Hola a tots i totes!

Aquesta ha estat com moltes altres una setmana entretinguda per als nens i nenes de la classe dels Elefants.

Vem començar la setmana enllestint el regal pel dia del pare i pintant amb ceres un pollet que s'enduran a casa per recordar que hem estat treballant la granja. Però un dels dies més divertits va ser quan la mestra va portar guants de làtex amb forats a la punta dels dits i hi va posar llet a dins, de manera que el gua i els seus dits simulaven les mamelles de la vaca. Vem "munyir" el gua i els infants van quedar sorpresos al veure com en sortia la llet. Un altre dels dies vem experimentar amb ou, vem separar el rovell de la clara, els vem batre i després vem pintar amb rovell, la veritat és que va ser força divertit. Per acabar la setmana vem acabar de guarnir el pollet que s'emportaran a casa.

I la setmana vinent anem a la granja! Ja us explicaré l'aventura!

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió