Tornada de Setmana Santa esgotadora!

14 Abril 2007
0

Hola a tots i totes!

Quina llàstima que ja se m'hagin acabat les vacances de Setmana Santa, tot i que m'he quedat fent feina a l'aula perquè quan tornessin els meus Elefants tinguessin moltes activitats divertides per fer i aprendre.

Vem començar la setmana directament amb piscina. Però dimecres ja ens vem posar a engegar motors. Vem fer una abella amb plastelina com a treball de la primavera, van quedar realment molt gracioses. També vem aprendre una cançó nova.

Dijous vem pintar un quadrat de color verd amb pintura i pinzell.

Però el millor dia de la setmana va ser divendres, ja que la mestra va explicar amb titelles la Llegenda de Sant Jordi i els nens estaven marevellats; i després vem pintar el castell de Sant Jordi fet amb una capsa de cartró; i hi vem posar les titelles. Va quedar força maco.

Aquesta setmana ha estat dura ja que els nens han tornat una mica inquiets i desobedients de les vacances, però què hi farem… Ha estat si més no, entretinguda.

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió