El Trompeta recomana UNA IL·LUSTRADORA I AUTORA: REBÉCCA DAUTREMER

18 Abril 2007
0

Hola a tots i totes!

Avui m'he decidit a escriure aquest post sobre una autora i il·lustradora que realment em fascina, el seu nom: REBÉCCA DAUTREMER. Els seus dibuixos ens porten a móns màgics i desconeguts on la fantasia i la il·lusió ocupen cadascun dels detalls, colors i matissos de cada plana. Relata històries màgiques on els dibuixos parlen molt més que les paraules, amb una expressivitat increïble i un estil fàcilment reconeixible. Ha escrit i il·lustrat, o només il·lustrat alguns àlbums il·lustrats que m'agradaria recomanar-vos, així que preneu nota:

CYRANO, Rebécca Dautremer, Editorial Edelvives (2006) –> aquest conte narra la història del per tots conegut Cyrano de Bergerac amb prosa.

SENTIMENTO, Carl Nora i Rebecca Dautremer, Editorial Edelvives (2006) –> aquest àlbum narra la història d'un home que feia putxinelis en els que reflectia els seus somnis i l·lusions. Un bon dia se n'adona de que els seus putxinelis cobren vida i decideix construïr un que sigui com ell…

 

EL DIARIO SECRETO DE LAS PRINCESAS, Rebécca Dautremer, Editorial Edelvivies (2006) –> es tracta d'un diari on totes les nenes que es senten princese poden escriure els seus somnis fantasies i il·lusions.

 

ENAMORADOS, Rebécca Dautremer, Editorial Kokinos (2003) –> sentiment difícilment descriptible com és l'amor es troba en aquest àlbum il·lustrat.

PRINCESAS: OLVIDADAS O DESCONOCIDAS, Philippe Lechermeier i Rebécca Dautremer, Editorial Edelvivies (2005) –> m'he guardat el meu preferit pel final. Qui de petita no ha desitjat ser una princesa? Aquest llibre és un llibre per donar-nos a conèixer i fer-nos recordar totes aquelles princeses conegudes i desconegudes que formen part de l'imaginari col·lectiu. Ens narra històries i anècdotes d'aquests personatges tan atraients per a les nenes.

 
 


 



Comentaris

Deixa la teva opinió