Segona setmana després de Setmana Santa més esgotadora que l'anterior.

21 Abril 2007
0

Hola a tots i totes!

Si em semblava impossible tenir una setmana tan esgotadora com l'anterior, aquesta ho ha estat més.

Hem estat tota la setmana preparant la Diada de Sant Jordi. Cada nen ha portat de casa seva un conte per explicar durant aquella setmana. A part cada dia hem treballat un personatge diferent de la Llegenda de Sant Jordi, tot pintant-lo: hem pintat el drac, la rosa, la princesa i el nostre heroi: el cavaller de Sant Jordi. Per fer-ho hem utilitzat tècniques plàstiques diferents. Cadascun dels personatges que hem pintat conforma la nostra pròpia llegenda de Sant Jordi, que cada nen i nena s'emportarà a casa.

A part de tot això diàriament treballem el concert a l'auditori al que assistirem el mes de maig, és d'instruments de corda, i treballem cadascuna de les cançons que apareixeran en el concert a través d'un CD facilitat per a l'auditori a cada escola que hi participa i assisteix als seus cursos de formació. 

Divendres per acabar la setmana vem fer el nostre propi instrument de corda amb un pot de iogurt i unes gomes elàstiques que fan de "cordes".

Com veieu ha estat una setmana força atapeïda d'activitats.

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió