Arriba el Dia de la mare, els animals del zoo i l'excursió a l'Auditori…

5 Maig 2007
0

Hola a tots i totes!

Amb el títol d'aquest post suposo que podeu deduir que hem tingut una setmana mogudeta a la classe dels Elefants.

Dilluns, no vem fer pont, però la meitat dels nens sí que en van fer, així que va ser un dia força tranquil, vem explicar un conte del Zoo, vem observar els murals dels animals del zoo i vem començar a fer una girafa…

Dimecres, vem treballar el triangle, tot buscant-lo en els blocs lògics i en diversos espais de l'aula, i vem pintar un triangle en una fitxa. Ara ja sabem totes les formes geomètriques que cvolem treballar aquest curs (rodona, quadrat i triangle).

Dijous vem parlar de les nostres mares, de tot el que ens les estimem i de les coses que fem amb elles; la mestra va explicar el conte: "T'estimaré sempre" i després cada nen va dibuixar a la seva mare.

Divendres vem anar a l'auditori a assistir al concert "Corda i descorda", va ser una experiència realment fascinant…

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió