El Trompeta recomana… UN CONCERT:CORDA I DESCORDA

7 Maig 2007
0

Hola de nou a tots i totes!

Suposo que en el meu post anterior semblava evident que recomanaria o parlaria d'alguna manera més d'aquest concert.

 "L'auditori educa" és un servei que ofereix l'Auditori de Barcelona en forma d'un seguit de concerts destinats a infants des dels 2-3 anys. El meu grup i jo ens vem desplaçar divendres passat a veure el concert: Corda i descorda, sobre instruments de corda com el seu nom indica.

El concert el recomano per diversos motius:

– Una formació molt interessant i profitosa per al professorat responsable del grup d'alumnes que hi assistiran. De manera que l'auditori ofereix uns cursos de formació per a professorat, als quals la mestra del grup va tenir el plaer d'assistir, en els que a part de material didàctic i un CD amb el material sonor del concert, et proporcionen informació de tota mena dels instruments i el luxe de poder conèixer i veure de prop als músics abans del concert.

– Un material didàctic molt adequat per a l'edat al que estan enfocats aquests concerts, amb un llibret amb il·lustracions que ens serveixen per acompanayr a l'aula l'escolta del CD per part dels infants.

 

– Ja en el concert, hi ha una posada en escena excel·lent: els infants seuen al terra i els músics i els seus instruments rodeixen en tot moment els infants que els poden veure d'aprop sense cap dificultat. A la vegada cada cançó anava acompanyada d'una escenificació per als infants que els servia per introduir-los i captivar-los en els fantàstic món dels instruments.

– La qualitat dels músics, tan a nivell musical com interpretatiu, ja que van fer d'aquest un concert diferent a qualsevol altre que et puguis imaginar, amb gràcia, diversió, imaginació i originalitat.

 

– Un excel·lent repertori, música per a nens i per a adults, però amb la capacitat suficient per captar l'atenció de grans com de petits.

 

Sincerament, crec que no puc arribar a descriure en paraules com ho van viure els infants ni jo, però crec que és una experiència única de la que tothom hauria de tenir l'oportunitat de gaudir. A aquests concerts també s'hi pot assistir en el format "Concerts en família", en els quals pares i fills poden anar a gaudir d'aquesta excel·lent proposta.

Per a més informació no deixeu de visitar la web: http://www.auditori.com/ 

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió