La setmana dels avis

26 Maig 2007
0

Hola a tots i totes! Aquesta ha esta si més no, una setmana diferent per als nens i nenes de la classe dels Elefants.

Era la setmana dels avis. Dilluns va ser un dia de classe normal en que vem fer una fitxa sobre el reconeixement de les figures geomètriques treballades durant el curs. Però dimecres i dijous al matí van venir alguns dels avis dels nens i nenes per realitzar activitats als infants. Van tocar la guitarra, l'acordeó, explicar i escenificar contes, cantar cançons, pintar-nos la cara i repartir globus. Divendre per acabar la setmana vem fer la Festa dels avis per la tarda, els nens van cantar unes cançons i fer unes danses i els hi van donar un petit regalet que els propis nens havien fet.

Ha estat una setmana on els nens han après i observat de la gent gran. Ha resultat enriquidor.

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió