El Trompeta recomana… VERSIONS DIFERENTS DE: "ELS TRES PORQUETS"

20 Juny 2007
0

Hola a tots i totes!

L'altre dia, passejant per l'abacus, vaig trobar una versió de: "Els tres porquets" que em va sorprendre molt positivament, i a partir d'aquest conte, n'he buscat algun més que també m'ha agradat. Us els recomano:

ELS TRES PORQUETS, Cyril Hahn, Editorial Baula (2006) –> Aquest es tracta d'una versió moderna dels tres porquets divertida i imaginativa, amb unes il·lustracions vistoses i sorprenents.

ELS TRES PORQUETS, Kimiko, Editorial Corimbo (2001) –> Aquesta versió m'ha agradat per dos motius. El primer és que està destinada a infants de 0 a 3 anys, i em sembla molt adequat, ja que sovint ens resulta difícil trobar els grans clàssics adaptats a aquestes edats. Segon, perquè considero que les seves il·lustracions són senzilles però a la vegada amb un estil diferent degut a la procedència oriental de la seva autora.

ELS TRES PORQUETS, David Wiesner, Editorial Juventut –> Aquest com podeu deduïr, va ser el conte que em va captivar en la meva passejada per l'Abacus. És un conte especial, les il·lustracions sóm molt bones i realistes.

 

La portada sembla no cridar l'atenció i presentar-nos una vegada més aquest clàssic, però quan obrwes les seves pàgines te n'adones de que no es ben bé així. Ens narra l'inici de la història dels tres porquets, i un llop que va bufar tan fort que va fer sortir als protagonistes dels seu propi conte, tot vositant altres contes i històries.

 

Espero que us hagin agradat tant com a mi.

Fins aviat!

 

 Comentaris

Deixa la teva opinió