Anem de colònies!

23 Juny 2007
0

Hola a tots i totes!

Aquesta ha estat sense cap mena de dubte la setmana més esgotadora del curs… Sobretot els dos darrers dies.

Dilluns vem parlar de l'estiu, de si fa fred o calor, de quina roba portem i què és el que fem: menjar gelats, anar a la platja, a la piscina… També vem explicar un conte d'aquesta època de l'any.

Dimecres, vem parlar de les colònies: les activitats què faríem quins nens anirien amb cada educadora, com dormiríem, què havíem de posar a la maleta, com aniríem… A la vegada també vem parlar de la revetlla de Sant Joan: els petards, les fogueres i la nit.

Dijous i divendres vem marxar de colònies. Vem fer un munt de coses.

Només arribar vem anar a fer una visita per la casa, vem jugar una estona i vem pintar un dibuix de la casa de colònies. Ja per la tarda, ens vem posar el banyador, vem fer jocs d'aigua, vem fer una exzcursió fins al riu, vem anar a veure els animals de granja que hi tenen, i ja vem anar a sopar. Després de sopar, amb els pijames posats i les llanternes a la mà, vem anar a mirar les estrelles del cel i la lluna i a escoltar els sons de la nit: grills, els ocells i el silenci de la nit.

Divendres vem començar el dia amb un bon esmorzar per agafar forces. Vem anar a passejar pel bosc i agafar floretes, vem posar-nos les plomes d'indi que havíem fet a l'escola i vem cantar les cançons d'indi que sabíem, ens vem pintar la cara els uns als altres. Després vem fer jocs d'aigua, vem enganxar les floretes en forma de ram en un paper i vem dinar… i després d'una curta migdiada, ja de tornada a la Llar.

Fins aviat!

 Comentaris

Deixa la teva opinió