El Trompeta recomana…UN CONTE ESPECIAL: AZUR&ASMAR

27 Juny 2007
0

Hola a tots i totes! La meva recomanació d'avui és força cinematogràfica, però el que realment m'interessa d'aquesta història és el conte, no pas la pel·lícula, espero que us interessi:

AZUR & ASMAR, Michel Ocelot, Editorial SM (castellà) o Editorial Cruïlla (català), any de publicació: 2007 –> Aquest conte narra la història de dos nens: L'Azur, ros i d'ulls blaus, fill d'un noble; i  Asmar moreno i ulls negres com el carbó, fill de la dida. Dos nens que es crien amb la mateixa mare, com germans: s'estimen i es barallen de la mateixa manera. Creixen junts fins que el destí els separa… Però es tornaran a trobar, i de la mateixa manera que eren germans, ara es convertiran en enemics en busca d'un mateix objectiu: trobar i alliberar la fada dels follets.

 

Una història apassionant i a la vegada didàctica, que ens porta a descobrir una aventura i una part de la història de l'època medieval. Les il·lustracions són molt especials, plenes de detalls i amb uns paisatges magnífics. Estan fora del que pot resultar habitual… Les que us adjunto a continuació, no estic segura si són de la pel·lícula o del conte, ja que costa trobar informació del conte sense relacionar-lo amb la pel·lícula. De totes maneres cadascuna d'elles conforma una verdadera obra d'art:

 

Espero que us hagi agradat. Fins aviat!

 Comentaris

Deixa la teva opinió