El Trompeta recomana…CONTES AMB PROTAGONISTES MOLT ANIMALS

19 Juliol 2007
0

Hola a tots i totes! En aquestes recomanacions volia incloure una sèrie de contes que tenen per protagonistes animals una mica estranys: ni conills, ni ossets, ni elefants. Sinó un estruç, una sargantana, un talp o una cabra! Així doncs, comencem?

GERTRUDIS, L'ESTRUÇ, RachelChaundler, Editorial OQO (2007) –> Aquesta és la història de la Gertrudis, un estruç molt pressumit a la que li agrada molt la seva bonica cua. Però no dorm com la resta d'estruços, sinó que dorm amb el cap a sota terra. Un dia es queda encallada i…

ANNA LA SARGANTANA, Irene Blasco, Editorial Tandem (2006) –> L'Anna és una sarganatana a la que li agrada molt el sol. Tan és així que espensa que canvia de color i que és un camaleó comk el seu tiet. Primer àlbum il·lustrat d’una dissenyadora valenciana que aposta pel color, per l’originalitat del format i pel treball integral de dibuix i text. Una història divertida que ens invita a preguntar-nos qui som.

EL TALP I LA LLUNA REBONICA, Vanessa Cabban, Editorial Beascoa (2002) –> Aquesta és la història d'un talp que una nit surt a prendre la fresca i veu una cosa màgica en el cel. És la lluna, la més bonica que ha vist mai. Tant és així que la vol fer baixar del cel per poder-la tocar. Ho intenta de mil maneres, i …

  

MARGARIT EL CABRIT I LA POR A LES ALTURES, Jamie Rix i Lynne Chapman, Editorial Beascoa (2003) –> En Margarit viu en una muntanya molt alta amb tot un ramat de cabrit. Tots són molt valents i salten de cim a cim, tots menys un: en Margarit. Té por a les altures i un bon dia decideix marxar. Rodola que rodolaràs cau muntanya avall i es troba amb un ramat d'ovelles, però no li deixen ser part del seu ramat. De cop i volta sent una veueta demanant socors, és una ovella perduda a dalt de tot de la muntanya. S'atrevirà en Margarit a salvar-la?

 

Espero que ua hagin agradat.

Fins aviat

 

 

 

 



Comentaris

Deixa la teva opinió