Trobaré a faltar els seus somriures!

28 Juliol 2007
0

Hola a tots i totes!

Aquesta ha estat la darrera setmana de classe, i no tinc ganes de parlar del què hem fet o no, només vull dedicar aquest post a les 19 personetes, als 19 Elefants que m'han acompanyat durant aquest camí.

Les paraules no em surten per expressar com em sento, d'ençà que va començar el mes, mica en mica, m'he anat acomiadant d'alguns dels nens que han anat marxant de vacances, però ahir quedaven la majòria, eren les darreres paraules que els hi diria i l'última abraçada que els faria.

Sabia que ploraria, i molt. És difícil dir "adéu" a persones amb les que has compartit gran part del teu temps durant gairebé un any. He passat més estones amb ells que amb el meu xicot o la meva família pràcticament, i es creen uns vincles afectius molt intensos.

Tots i cadascú d'ells m'ha ajudat a ser una mica millor persona, a mirar la vida amb uns altres ulls i a ser la mestra que sóc ara, no sé si bona o dolenta, però diferent de la que ho era el Setembre passat.

Aquest curs hem rigut i hem plorat, ens hem enfadat i ens hem fet amics; i per res del món no m'agradaria oblidar les seves cares, els seus noms i els seus somriures, perquè per a mi aquest ha estat un grup molt important, el primer que he tingut com a mestra.

Segurament, no els torni a veure mai més, ja que el proper curs canvio de feina i de barri en el que treballaré, i resulta força difícil dir "adéu" o "fins sempre". Així que simplement diré:

"Fins aviat Elefants! GRÀCIES"



Comentaris

Deixa la teva opinió