El Trompeta recomana… UNA EDITORIAL DIFERENT: OQO

6 Agost 2007
0

Hola a tots i totes! Després d'uns dies una mica difícils, ja torno a la càrrega amb les meves recomanacions. Aquesta vegada us vull parlar d'una editorial que publica contes una mica especials, són històries originals i noves, amb il·lustracions curioses i un format adaptat a cada història. És una editorial que pel meu gust, té molta cura en cadascuna de les edicions que fa, i té històries com aquestes:

EL VIATGE DE LES PAPALLONES, Paula Carbonell, Editorial OQO (2006) –> El Senyor Cuc havia de recòrrer la distància que hi havia del taronger al llimoner, no era gaire, no més de 5 metres, però anava molt a poc a poc i fent ones amb el seu cos. Pel camí es troba amb uns amics molt especials: una puça, una formiga, una marieta, un grill…tots ells decideixen acompanyar al petit cuc en la seva metamorfosi.

LA PRINCESA QUE BADELLAVA A TOTES HORES, Carme Gil i Elena Odriozola, Editorial OQO (2005) –> Aquest és un conte que ens narra la història d'una princesa que no podia parar de badallar, tant i tant badallava que els seus badalls s'encomanaren per tot el regne.  El rei molt preocupat, intentava que la seva filla estigués contenta però no parava de badallar, res no la satisfeia… Però un dia el fill d'un criat se li va acostar.

És un relat alegre i divertit, que ens parla de la amistat i amb unes il·lustracions que el passat 2006 es van endur el 2on premi Nacional d'Il·lustració.

LA BRUIXA GRINYOLADENTS, Tina Meroto, Editorial OQO (2005) –> Aquest conte narra la història de tres germans desobedients que s'endinsen en un bosc fosc i tenebrós, on van a parar a casa d'una bruixa temuda i fastigosa. El més petit de tots, conscient de que la bruixa els havia atrapat resultarà ser l'heroi d'aquesta història.

 Comentaris

Deixa la teva opinió