El Trompeta recomana…UN CONTE MOLT ESPECIAL: EL HOMBRE DE LA FLOR

8 Agost 2007
0

Hola a tots i totes!

Avui em feia il·lusió recomanar un conte molt especial, que ja fa molt temps que em ronda pel cap de recomanar però que no sabia en quin grup incloure'l. Així que he decidit fer un post només per a ell.

Fa mesos que el vaig veure per primer cop i em va agradar molt i fa poquet una companya a la que m'estimo molt el va veure i no va poder evitar comprar-se'l. Així que com no sóc la única a la que li ha agradat m'he decidit a parlar-vos d'ell.

EL HOMBRE DE LA FLOR, Mark Ludy, Editorial Edaf (2006) –> Aquest conte ens narra la història de l'Home de la Flor. És en castellà, però no importa gaire, ja que l'únic text que hi apareix és el del títol i els crèdits. Un àlbum il·lustrat sense mots, on aquests tampoc no es troben a faltar per entendre la història.

 L'Home de la Flor arriba a un món on no hi ha color, un home senzill al que li agrada la vida i les persones que l'envolten.

 

Unes il·lustracions que parlen per elles mateixes, no em cal dir res més. 

Fascinant!Comentaris

Deixa la teva opinió