El Trompeta se'n va a les FESTES DE LA MERCÈ!

22 Setembre 2007
0

Hola a tots i totes! Com sabeu han començat les Festes de la Mercè, Patrona de Barcelona.

Abans de començar m'ha resultat força curiós que molts nens sabien que era festa però no sabien perquè… fins i tot els més grandets (P5), no sabien ben bé gaire que es celebrava. Jo els hi he parlat de les tradicions: els gegants, capgrossos, castellers, bastoners, diables i dracs. S'han quedat encuriosits. Espero que les seus pares els portin a veure molts dels actes que es celebren aquests dies, ja que resulten força educatius i és una fetsa per gaudir en família.

Jo avui, no m'he pogut estar de sortir a passejar per la Ciutadella, on han fet el Parc del Circ… Ja que un molt bon amic meu és un dels mags que participa en l'espai "El Parlament de la Màgia". Així que sense dubtar-ho m'hi encaminat.

Tot i que el dia no acompanyava gaire, la iniciativa és positiva i hi havia molts espais.

A l'entrar, hi havia un espai destinat als més petits, als infants de 0 a 3 amb balancins i inflables; al costat hi havia un petit escenari on han anat fent espectacles al llarg del matí.

Després hi havia diversos espais que ofereixen: tallers de maquillatge, construcció de vaixells amb material reciclat, construcció de jocs, decoració de peixos, quadres solars, tallers de cuina… Molts dels espais relacionats amb l'aprofitament de l'energia i la importància del reciclatge.

També hi havia evidentment, espais de circ on feien actuacions de malabars i un petit circ on els nens podien conèixer una mica més de la vida en un circ.

Si continuaves el passeig, trobaves molts jocs de fusta medievals procedents d'un museu de la joguina francés. Jocs d'habilitat, agilitat, lògica, precisió per a grans i menuts molt divertits i recomanables.

 

Davant del Parlament hi ha 8 taules amb mags de renom del panorama de la màgia, entre els qual destaco al Mag Xurret: fresc, divertit, agradable i per sobre de tot MÀGIC. Aquest darrer espai queda una mica amagat i apartat, però no dubteu en anar-hi, ja que us oferiran una estona agradable i màgia de ben a prop.

Espero que gaudiu de les Festes.

Fins aviat! Comentaris

Deixa la teva opinió