Un "Gran Hermano" infantil

26 Setembre 2007
0

Hola a tots i totes!

Avui us vull parlar d'un tema que em va escandalitzar força l'altre dia. Als Estats Units, a la cadena CBS han creat un reality per a nens, on tanquen a 40 nens d'entre 8 i 15 anys durant 40 dies en una casa a prop de Nou Méxic.

 

Segons la cadena, aquest programa ha estat creat per cridar l'atenció dels nens pels realities, i per fer-ho, què millor que tancar 40 nens en una casa? Què tenen al cap per fer una cosa així? A l'hora manifesten que volen demostrar que els nens poden crear un món millor del que fem cada dia les persones adultes.

 

Molts pares i altres col·lectius, estan alarmats davant d'aquesta nova iniciativa. Consideren que s'aproxima a l'abús i explotació dels menors.

 

Jo només diré que em sembla vergonyós, que s'aprofitin d'una edat així, com és la infància i la pre-adolescència per tal de generar polèmica i aconseguir grans audiències. I els nens? Com afectarà la seva estança 40 dies en una casa sense cap adult? I els pares que han deixat que els seus fills es converteixin en una mena de gosset en un escaparat?

Amb els nens no es pot jugar i no es pot experimentar com si fossin conillets d'índies sincerament. Definitivament, no entenc la televisió!

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió