El Trompeta recomana… CONTES DE CONTES (II)

28 Setembre 2007
0

Hola a tot i totes!

Avui us porto una segona entrega de contes que parlen de contes. Espero que us agradin:

LA NENA QUE ODIAVA ELS LLIBRES, Manjusha Pawagi, Editorial Joventut (2004) –> Vet aquí una vegada, una nena que odiava els llibres. Els seus pares en deixaven per tot arreu, a armaris, prestatgeries, a taules, cadires, sofàs i en immenses muntanyes pel terra. De fet, els llibres la molestaven i li invaien els seu espai.

Tot va canviar quan el seu gat, en Max, es va enfilar al damunt d'una muntanya de llibres i van caure tots al terra. Quan es van obrir d'ells en van sortir tots els animals que protagonitzaven els contes i …

EL RATOLÍ MÉS FAMÓS, Istvansch, Libros del zorro rojo (2005) –> Vet aquí un conte amb un protagonista molt famós. El Ratolí Pérez, un ratolí al que tots coneixem els seu famós hobby de col·leccionar dents de llet. Però al famós també li interessa col·leccionar altres coses: lletres i llibres.

 

Les il·lustracions són sorprenents ja que estan fetes amb cartolina retallada amb tisaores i enganxat amb pega. El llibre és petit, però no per això menys "gran".

ALÍCIA PATAPAM EN ELS CONTES, Gianni Rodari i Anna Laura Cantone, Editorial Beascoa (2006) –> No és la primera vegada que us recomano un conte d'aquests autors. Aquest cop ens porten una nena molt especial, l'Alicia. Una tarda està molt aburrida llegint un conte, badalla i cau de cap al damunt del llibre adormida. Quan desperta resulta que es troba envoltada de personatges de conte tan famosos com la Bella Dorment i¡o el Gat amb Botes. Que potser s'ha convertit en un personatge de conte?

 

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió