El Trompeta recomana…CONTES DE RATOLINS (IV)

18 Octubre 2007
0

Hola a tots i totes! Avui hem dirigeixo a vosaltres per portar-vos més contes de ratolins, ja que osso i ratolins són dels animals més típics dels contes. En concret, us porto una col·lecció que m'agrada molt d'un simpàtic ratolí que té per nom: MIKO.

VISCA, ÉS EL MEU ANIVERSARI!, Brigitte Weninger, Altea Grup Promotor (2005) –> Fer anys és molt especial pels nens i nenes, i pel Miko també. És un dia per rebre regals i per compartir-los amb els amics, si realment en Miko tingués algun regal que fes feliç a algú altre, ell… És un llibre que està molt ben il·lustrat, és bonic i colorista.

DESPERTA'T MARE, Brigitte Weninger, Altea Grup Promotor (2005) –> Hi ha nens que sempre es desperten abans d'hora, quan el despertador dels pobres pares encara no ha sonat, en aquest cas el de la mare d'en Miko que encara vol dormir una mica. Què pot fer ell tot sol? A què pot jugar? Amb què es pot divertir? Tot el que se li ocorre li agrada molt a la seva mare i no vol començar a fer-les sense ella.

NO EM VULL BANYAR, Brigitte Weninger, Altea Grup Promotor (2005) –> En Miko que és un ratolinet força mogut, ha tingut un dia fascinant, divertit i esgotador. L'últim que li ve de gust fer quan arribi a casa és dutxar-se. La mare li diu que no cal que es banyi però que haurà d'aguantar el gelat enganxifós a la cara, la roba que li pica… però aguantarà?

HE ESTAT JO, MARE, Brigitte Weninger, Altea Grup Promotor (2005) –> El Miko té un petit problema. Ha fet una trapelleria mentre la seva mare era fiora i ara no sap com dir-li. Té por a fer-ho però el seu amic Mimiki l'ajudarà.

 

Els títols d'aquesta col·lecció són tots ells molt acertats, ja que tracten temes quotidians de la vida dels infants i en els que molts, tant mares com nens, s'hi podràn veure reflectits. En altres països, ja s'estàn publicant altres títols d'aquesta col·lecció, us en deixo les portades.

 

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió