Famosos de conte

13 Novembre 2007
0

Hola a tots i totes!

Avui us porto unes imatges força especials. Són les realitzades per la fotografa Annie Leibovitz en la seva campanya "L'any del milió de somnis". Campanya en la que ha transformat a actrius, actors i esportistes en autèntics personatges Disney. Representants del imaginari col·lectiu de milions de persones.

La fotografa que va fotografiar a John Lennon despullat, ens reflexa avui un aspecte molt més innocent dels famosos.

Rachel Weisz (protagonista de "La Momia" ) es converteix en la famosa Blancaneus, envoltada de conillets i altres animalons en un món màgic.

Julie Andrews (per a tots Mary Poppins) i Abigail Breslin ("La petita Miss Sunshine" ) es converteixen en fades. La primera és la fada de Pinotxo i la segona una de les darreres fades de la factoria Disney.

David Beckham es converteix (tot molt masculí ell) al damunt d'un cavall blanc en un "Príncep Blau" de conte. En Felip de la Bella Durment.

Beyoncé, Lyle Lovett (cantant) i l'acotr Oliver Platt, s'introduiren en el fantàstic món de la sempre surrealista Alícia en el Páis de les Marevelles.

La bonica Scarlett Johansson es converteix en Ventafocs per un dia i perd la seva bonica sabat de critstall per l'escalinata, en la seva fugida a les 12 de la nit.

Roger Federer (número 1 mundial de tennis) es converteix en un rei Artur que canvia la seva raqueta per una Excalivur força pesada que aconseguirà treure de la pedra.

En general unes imatges divertides i sorprenents.



Comentaris

Deixa la teva opinió