El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ JO VOLDRIA SER

16 Novembre 2007
0

Hola a tots i totes! Avui us porto una col·lecció que vaig descobrir fa unes quantes setmanes en una llibreria de literatura infantil i juvenil. La veritat és que es tracta d'una col·lecció molt bonica sobre el que volem fer quan siguem grans… I tu què vols ser…? Jo ja fa temps que ho sé: mestra.

 

JO, ASTRONAUTA, Maria Espluga, Editorial Combel (2006) –> Aquest és el conte que ens narra la història d'una nena que vol ser astronauta, vol viatjar a altres móns i planetes; una nena que llegeix el Petit Príncep i vol ser com aquest gran clàssic de la literatura infantil. Amb unes excel·lents il·lustracions i una història senzilla.

JO, PAGÉS, Maria Espluga, Editorial Combel (2006) –> Aquesta vegada és un nen el que ens dóna tota una sèrie de motius sobre perquè ser pagés és el que més il·lusió li faria en el món.

JO, BALLARINA, Maria Espluga, Editorial Combel (2006) –> Quan ballar es converteix en part més important en la vida d'una nena, marcarà els seus desitjos i anhels de quan sigui gran.

JO, MARINER, Maria Espluga, Editorial Combel (2006) –> El mar és un univers per explorar. En aquest cas el protagonista vol ser mariner i ens explicarà el perquè.

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió