El Trompeta recomana … CONTES DE CIRC (II)

25 Novembre 2007
0

Hola a tots i totes!

Avui m'he decidit a portar-vos una segona entrega de contes sobre el màgic món del circ. Espero que us agradin tant com a mi:

EN POL FA DE MAG, Régs Faller, Editorial Combel (2006) –> Aquest conte li dedico a un mag molt especial, el Mag Xurret. És un conte molt bonic, sense mots… i de fet no li calen. El protagonista en Pol vol fer de mag i així ho farà. Un conte per somiar sobre allò que ens agradaria ser.

MAX YA NO HACE REIR, Laura Gallego, Editorial SM (2004) –> En Max era un pallasso que portava molt temps fent riure a la gent, però un bon dia la gent va deixar de riure. En Max es va posar molt trist, havia perdut la gràcia. Com tornarà a fer riure al seu públic?

PAPÁ ESCAPÓ COM EL CIRCO, Etgar Keret, Editorial FCE (2005) –> El circ arriba a la ciutat i tota la família decideix anar-lo a veure. El pare s'emociona tant amb l'actuació que decideix marxar amb el circ. Quan torni ja res serà com abans.

HUGO EL DOMADOR, Carlos Romeu Muller, Editorial Alfaguara (2006) –> Cada nit l'Hugo somia que és un gran ivalent domador de lleons. Però quan desperta les coses canvien i ell ja no és tan valent. Té por de sortir al jardí i topar-se amb el gat del veí. Li plantarà cara finalment?

Fins aviat! Comentaris

Deixa la teva opinió