I ara… a dibuixar

1 Desembre 2007
0

Hola de nou, aquesta setmana el bloc es presenta ple de novetats.

Novetats que espero que siguin tan ben rebudes i amb la mateixa ilusió com han estat preparades. La veritat és que he treballat força en aquest tema, ja que els contes sempre m'han fascinat. Però volent anar una mica més enllà, ara no només parlaré de contes i dels seus personatges, sinó que també us portaré una de les meves grans passions: el dibuix. De manera que us presentaré la meva pròpia il·lustració del conte o personatge del que us parli durant aquella setmana. Uns amb un estil, altres amb un altre, però tots fets amb la meva pròpia visió, influenciada segurmaent per molt il·lustradors i moltes imatges "disney".

Espero que us agradin.

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió