El Trompeta recomana… CONTES PER ANAR A DORMIR

6 Desembre 2007
0

Hola a tots i totes! Avui us porto un conte molt especial, d'una autora que també ho és. Qui no li agradava quan era petit que la mare o el pare li expliqués un conte per dormir-se? Doncs bñe, la proposta d'avui va encaminada en aquest tema.

CONTES PER ANAR A DORMIR, Debi Gliori, Editorial Timun Mas (2006) –> Fa molt poquet que vaig descobrir aquest llibre a la biblioteca del meu barri, però el vaig descobrir en anglès. Al veure la il·lustradora, en seguida me'l vaig emportar a casa per mirar-lo amb més deteniment. I em va semblar simplement fantàstic. En l'edició anglesa s'inclou un Cd amb la narració de les històries per pròpia veu de la seva autora, però en la versió catalana no s'inclou CD.

Debi Gliori ens narra en aquest conte 9 històries per anar a dormir, 9 versions de contes clàssics amb un toc simpàtic, alegre, irònic i modern. Canvis originals, que li donen una volta més als clàssics preferits de la autora.

Els títols que inclou van des de la Gallineta vermella fins als Tres porquets, passant pel Ratolí de ciutat i el ratolí de camp, el Lleó i el ratolí o la Tortuga i la Llebre. També inclou títols menys coneguts al nostre país com: Sopa de Cargol o el Llop i el conill.

Magníficament il·lustrat com sempre, ens porta al imaginari màgic d'una de les millors autores d'àlbum il·lustrat dels nostres dies.

Fantàstic!  Comentaris

Deixa la teva opinió