Els racons de… BATEAU LUNE

14 Febrer 2008
0

Hola a tots i totes!

Aquesta setmana m'he perdut en un espai molt bonic, amagat també a la Vila de Gràcia. És un lloc força nou que es diu Bateau Lune. És una tenda de joguines i llibres-joc per a infants de 0 a 99 anys. La gràcia que té respecte a altres és que les joguines que podem trobar NO són de plàstic, ni van amb piles. Són jogunes de roba, de fusta… d'aquelles tan boniques amb les que tots hem jugat alguna vegada.

Sovint trobem materials importats d'altres països on la infàcia juga un paper més important que el que se'ls atorga als nens d'aquest país. Joguines difícils de trobar en botigues corrents: titelles i putxinelis de roba, jocs de fusta…

També tenen alguns contes i llibres molt seleccionats pels propis propietaris de la botiga.

Elements de decoració per a l'habitació d'algun menut o menuda.

És una botiga petita i acollidora, amb diversitat de materials a les seves estanteries. T'hi pots passar una bona estona trobant curiositats i joguines plenes de màgia.

Espero que vosaltres també us hi perdeu, els podeu trobar a la Plaça Virreina número 7.

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió