El Trompeta navega per… XAVIER SALOMÓ

21 Febrer 2008
0

Hola a tots i totes!

Darrerament sembla força complicat trobar webs interessant relacionades sobre el món de l'Educació, però esteem avançant en un aspecte, alguns bons il·lustradors catalans, tenen la seva pròpia web o blog i en ella faciliten imatges de les seves il·lustracions més significatives.

Avui perquè en feu un petit tast us porto un molt bon il·lustrador: Xavier Salomó. Il·lustrador de contes com la col·lecció de la Llar dels contes, Crisol y su estrella o El camino que no iba a ninguna parte. Aquest il·lustrador l'he descobert a través de la col·lecció que ushe mencionat primer i realment m'agrada molt: dibuixos simpàtics i senzills, colors vius i una expressivitat increïble.

Doncs bé, la seva web és amb fons blanc i molt senzilla, per tal de poder navegar-hi amb facilitat.

Inclou diversos apartats:

Llibres: on podem trobar la sinopsi i les il·lustracions  de les seves obres publicades.

Martí – Salomó: ens parla de l'estreta relació existent entre l'autora de contes infantils Meritxell Martí i Xavier Salomó.

Oc i Croc: un seguit d'historietes divertides que han esdevingut una afició per l'il·lustrador.

Llibretes: on podem trobar imatges de les llibretes més significatives per l'autor.

Amics

Currículum

Contacte

Actes en els quals participará l'artista.

Però sens dubte les parts més interessants d'aquesta web són les dels seus llibres i l'apartat "llibretes", on podem trobar algunes il·lustracions interessants. Si teniu un moment, passejeu-vos-hi, és agradable de visitar.Comentaris

Deixa la teva opinió