El Trompeta recomana… BOSCOS ENDINS

13 Març 2008
0

Hola a tots i totes!

Per fi us puc recomanar amb majúscules un musical que tenia moltes ganes d'anar a veure. Tot i l'elevat preu de les entrades, ja que no ens enganyem el teatre és car, vem anar-hi dissabte i vaig sortir-ne encantada.

Gairebé tres hores va durar l'espectacle amb una pausa entremig, i en tot moment et sents completament atrapat per la història, nopots deixar de mirar, perquè si ho fas segur que et perds alguna cosa.

És un musical per nens? Sí i no. Sí perquè evidentment són els personatges dels contes que tots coneixem: la Ventafocs, la Rapunzel, en Jan i les Mongetes màgiques, la Caputxeta vermella… Històries que s'entrellacen entre sí i que ens porten als finals feliços que tots coneixem. I no perquè hi ha una part més fosca i cruel, però això passa a tots els contes, no?

I després del final? Prínceps infidels, Caputxetes cruels, gegants malvats… Infidelitat, egoísme i por són alguns dels elements de la segona part de l'obra. Una segona part molt més fosca i que ens fa reflexionar sobre certes actituds.

La millor reflexió? Els nens es fixen molt en com fem les coses i com ens comportem, per tant, anem-hi amb compte perquè sovint no ho fem de la manera més adequada.

En definitiva, obra per a nens i adults amb una interpretació excel·lent per part de tots els personatges, tots estan esplèndids. Em trec el barret davant el gran muntatge de Dagoll Dagom.

Fins aviat!



Comentaris

Deixa la teva opinió