El Trompeta recomana… CONTES PER A PARES

17 Març 2008
0

Hola a tots i totes! Davant la imminent proximitat del comercialitzat dia del pare, jo us porto alguna proposta interessant que sí que pot resultar un bon regal per a pares que estimen molt als seus fills. Tres contes, tres històries diferents simpàtiques i divertides:

MI PAPA, Anthony Browne, Editorial Fondo de Cultura Económica (2002) –> El meu pare és gran, fort, pot saltar fins a la lluna, em fa riure, porta bata i sabatilles, canta i juga al futbol. Un pare que estima al seu fill i que ens acompanya en tot el conte. És maco i divertit; i amb una frase final molt maca "jo estimo al meu pare i sabeu què? Ell m'estima a mi."

AQUEST MOSNTRE EM SONA, Gabriela Keselman, La Galera (2004) –> Aquest conte és un conte que me l'han recomanat les meves "ex-compis" i per tant és gràcies a elles que l'he descobert. Un nen és perseguit per tota la casa per un monstre que se'l vol cruspir. Fins al final del llibre no ens adonarem que el temible monstre que tant el persegueix és realment, el pare del nen que l'únic que vol és banyar-lo. Simpàtic, oi?

EL MEU PARE ÉS UN GEGANT, Carl Norac, Editorial Símbol editors (2004) –> Aquest conte també recomanat per una ex-companya ens narra una cosa que és inevitable de pensar per part de molts nens: que el seu pare és un gegant. Quan el pare estornuda és com un huracà, quan juga a futbol xuta la pilota més amunt que la lluna. I si mai tinc por, m'abraça molt i molt fort i no em deixa per res del món. El vostre pare també és un gegant? Segur que sí.

Fins aviat!

 

 



Comentaris

Deixa la teva opinió