El Trompeta recomana… CONTES DE SECRETS

28 Març 2008
0

Hola a tots i totes! Quin no ha tingut mai un secret? Un secret d'aquells de quan ets petit i és tan màgic que no el pots explicar a ningú, i molt menys a una persona adulta perquè segurament no ho entendria. Un secret de debó. Doncs els dos contes que us porto avui són contes de secrets, espero que us agradin i em guardeu el "secret":

EL SECRET DE LA MILLI, Angelika Glitz, Editorial Joventut (1998) –> Aquest és un conte molt bonic, amb unes il·lustracions vistoses i una història realment màgica. La Milli té un secret i li diu al seu amic Rudi:

"- Tinc un secret.

– Quin secret? – pregunta el Rudi.

– No te'l dic. Els secrets no es diuen – respon la Milli."

A partir d'aquest moment, el Rudi commença a pensar i a imaginar tota mena de secrets. La seva amiga li dóna una pista, "és gris". Què pot ser? un elefant? Finalment la Milli decideix portar al seu amic fins al seu secret: una gran roca enorme de color gris. Però el soreprenent i màgic és el que s'hi pot veure des d'allà.

M'encanta i no deixa de sorprendre, és realment una delícia.

EL GRAN SECRET,Pia Vilarrubias, Editorial Barcanova (2007) –>La Tina, en ton i en Pau estan molt contents perquè anaven a la fira a pujar als cavallets, són uns cavallets màgics, fets amb una fusta molt especial; però al final no tenen temps per anar-hi i són els propis cavallets els que els van a buscar. Se'ls emporten a fer un viatge molt i molt especial, un viatge al maravellós parc d'atraccions que pot suposar l'Univers. Fins que troben la Llum, que els hi donarà llum de tots els colors per poder tenir temps per a tot.

És un conte curiós amb una portada pel meu gust no gaire encertada, però amb unes il·lustracions interiors més interessants. La història és màgica i original amb un secret d'aquells que no es pot explicar als grans.

Fins aviat! I recordeu guardeu els secrets amb clau i… sshhtt.Comentaris

Deixa la teva opinió