1a Trobada d'Il·lustradors a la Vila de Gràcia

6 Abril 2008
0

Hola a tots i totes! Gràcies a una lectora del Bloc m'he enterat d'un acte que tindrà lloc el proper dia 23 d'Abril al Pla de Salmerón, es tracta d'una iniciativa molt interessant i a la que espero poder-hi assistir: la Primera Trobada d'Il·lustradors a Gràcia.

Durant tot el dia s'aplegaran 12 bons il·lustradors per tal de firmar llibres amb dibuixos.

La iniciativa és de tres llibreries gracienques que volen destacar la important figura de l'il·lustrador en el món editorial infantil. La llibreria impulsora ha estat (i no em sorprén) Casa Anita, a la que han acompanyat la llibreria Aura i Nou Food.

Els il·lustradors que hi podrem trobar són: Ignasi Blanch, Riki Blanco, Anna Castagnoli, Arianne Faber, Alba Garcia, Núria Giralt, Cristina Losantos, Rebeca Luciani, Sergio Mora, Roger Olmos, Pablo Prestifilippo, Gustavo Roldán i Jordi Vila. Ens anirem informant aquests darrers dies de l'obra d'aquests autors.

Pel que fa al cartell d'aquest acte és de Rebeca Luciani, afncada a Gràcia i que amb la seva obra pretén mostrar-nos la màgia dels llibres que en permeten volar a móns llunyans.

Intentaré esbrinar més coses sobre aquest acte, i us les portaré. Una iniciativa magnífica a la que vull intentar assistir i aconseguir alun dibuix. Us hi apunteu?

Fins aviat!

més informació a l'Independent



Comentaris

Deixa la teva opinió