El Trompeta recomana… UN AUTOR: ERIC DRACHMAN

16 Maig 2008
0

Hola a tots i totes!

Avui us porto un autor molt curiós. Resulta que fa temps vaig veure un conte d'una granota que em va semblar molt bonic, i estava esperant trobar en quin grup de contes el podria classificar per a poder-lo recomanar. Fa poc vaig veure un conte d'un Elefat que em va resultar estranyament familiar, vaig pensar que era preciós, i resulta que era del mateix autor que el de la granota, així que avui, us porto aquests dos contes:

FRANK, LA GRANOTA QUE DESITJAVA VOLAR, Eric Drachman, Editorial Andantino (2007) –> Qui no ha somiat mai en volar? La petita protagionista d'aquest conte no té somnis gaire diferents del que tenen molts nens, volar és un aspecte que ens fascina i a en Frank encara més.

 

Un conte amb unes il·lustracions magnífiques, ens porta una història d'una grantoa que volia aprendre a volar.

ELLISON, L'ELEFANT QUE DESITJAVA CANTAR, Eric Drachman, Editorial Andantino (2008) –> L'Ellison vol cantar com ho fan la resta dels Elefants, però sembla que no se'n surt gaire, la seva mare l'anima i li recorda que no hi ha res de dolent en ser diferent, de fet els elefant més famosos dela història es caracteritzen per ser diferents de la resta, mireu en Dumbo o l'Elmer… Gràcies a la seva imaginació i a la seva força de voluntat, aconseguirà que la resta d'elefants l'adimirin tal i com és.

 

Unes il·lustracions que desperten tendresa i dolçor les miris com les miris.

Fins aviat!



Comentaris

Deixa la teva opinió