El Trompeta recomana… "¿Y POR QUÉ?"

23 Maig 2008
0

Hola a tots i totes!

Avui us porto un únic conte, un conte inclassificable, un conte que no tenia lloc a cap categoria, un conte que es mereix un post només per a ell perquè és: original, divertit, sorprenent…

¿Y POR QUÉ?, Michel Van Zeveren, Editorial Corimbo (2007) –> Amb aquest títol que us ve a la ment? A mi, personalment em ve al cap, l'etapa que tenen tots els infants a partir dels dos o tres anyets en que tot els hi encurioseix, a tot necessiten trobar-li una explicació, i és responsabilitat dels adults donar-los aquestes respostes. I què passa si us dic que aquest és un conte sobre el clàssic La Caputxeta Vermella? Ben bé, no explica la història que tots coneixem, es tracta d'un encontre entre la Caputxeta i el llop en el que el llop se la vol menjar i la Caputxeta li pregunta "perquè". A cada resposta del llop, apareix un nou "perquè". El llop es menja la Caputxeta pensant que així aconseguiria fer-la callar, però des de la panxa del llop es torna a sentir: "perquè", i al final… No us l'explico. Llegiu-lo i gaudiu d'un conte diferent, enginyós… Sincerament MOLT BO!

Les il·lustracions són senzilles, de fet la gràcia del conte radica en la història i en la cara de desesperació que fa el llop constantment.

Fins aviat!



Comentaris

Deixa la teva opinió