El Trompeta recomana… MÉS CONTES D'EN XAVIER SALOMÓ

6 Juny 2008
0

Hola a tots i totes! Suposo que alguns de vosaltres sabeu l'interés que tinc per aquest il·lustrador, un molt bon il·lustrador català amb un estil simpàtic, divertit i captivador. D'ell us porto les pulicacions d'aquest 2008.

UN MENJADOR GALÀCTIC, Meritxell Martí i Xavier Salomó (il·l), Editorial Barcanova (2008) –> Aquest títol pertany a la col·lecció La llar dels contes, de la que ja us vaig parlar amb anterioritat. Un nou títol per a una col·lecció tendre i propera, que ens parla de les parts de la casa, així com de les diferents maneres de viure-les per a cadascun dels membres d'una família. Qui no ha fet mitja vida al menjador perquè la seva habitació és massa petita? Doncs això és el que els hi passa a dos dels nostres protagonistes. Un menjador que es converteix en un món de planetes i constel·lacions. Com sempre una feina excel·lent.

LA CASA D'EN RAMÓN, Carolina Tarrés i Xavier Salomó (il·l), Ediorial Bambú (2008) –> En Ramón vol viure a molts llocs a la vegada: mar, muntanya… Els seus amics li volen fer entendre que ha de triar-ne un d'aquestst llocs; però ell es nega a fer-ho. Fins que al final es construeix una casa amb la que podrà viure allà on més ho desitgi. Fa`ra realitat el seu somni. Un conte que s'allunya una mica de l'edat a la que acostumo a recomanar llibres, aquesta vegada és un conte per a primers lectors (6-7 anys). La història és divertida i les il·lustracions encara ho són més.

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió