Els racons de… LA CENTRAL

8 Juny 2008
0

Hola a tots i totes! En motiu de la realització del Tercer Festival Internacional de Llibres il·lustrats, em vaig acostar a l'Espai de La Central del Raval. Allà vaig descobrir un espai que em va resultar fascinant, un d'aquells racons per on en Trompeta s'hi perdrà sovint (quan tingui temps).

Abans de parlar-vos de la central, us vull parlar del Festival. Em vaig perdre una mica en la llibreria fins que vem arribar al lloc on es feia l'exposició. La veritat és que al principi no m'hi vaig sentir gaire còmoda, era molt intimista i poc concorregut, mica en mica vaig anar-li trobant la gràcia a descobrir nous materials, il:lustracions i àlbums curiosos i idees diverses. Suposo que em va xocar pel fet d'estar acostumada a la clàssica exposició amb els àlbums il:lustrats que més o menys pots trobar en llibreries. Però aquella exposició era diferent. Un món de contrastos, d'obres incomprensibles, surrealistes, estranyes, divertides… Si voleu veure una exposició o mostra de materials diferents, no hi dubteu aquest és el vostre espai.

Pel que fa a la llibreria en sí, em vaig perdre una bona estona en l'apartat Infantil. Curiosament en relació als àlbums il·lustrats vaig trobar aquells que suposo que interessaven o recomanaven des de la pròpia llibreria, no hi era tot, no estaven només les novetats… Fet que vaig considerar molt interessant. Una llibreria amb criteri que selecciona personalment el material que ofereix, intentant que sempre sigui de qualitat, sota el seu punt de vista, és clar.

A la vegada vaig veure alguns contes d'editorials petites o desconegudes, editorials que no havia vist mai, i un apartat específic destinat a l'àlbum il·lustrat francès, a l'anglès i a altres idiomes; on es poden trobar curiositats i material d'altres països.

Llibreria que també compta amb un espai especialitzat de còmics on podem trobar curiositats que no són ni al Norma ni a les botigues similars.

Més a afegir entorn a aquesta llibreria en relació a l'espai que l'emmarca: l'antiga Capella de la Misericòrdia, un espai preciós, gran i bonic que li donen un aire encara més interessant.

Passeu-vos-hi una estoneta!

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió