Acaba un nou curs

20 Juny 2008
0

Hola a tots i totes!

Ahir un nou curs va posar punt i final a un any que sincerament se m'ha fet molt curt. Dimecres a la tarda, els nens d'Educació Infantil de l'Escola on treballo van fer el Festival i van cantar una cançó en anglès, que com ja sabeu aquesta part és la que aquest any m'ha tocat exercir a mi. La veritat és que la cançó podria haver anat millor (després d'un mes i mig de cantar-la),però ja se sap, elsnervis del directe. De fet, els pares van quedar prou contents.

El balanç final del curs ha resultat prou positiu, un curs tranquil, un repte nou i difetrent per ami, fer de "teacher", que em sembla que he superat prou bé. Amb ganes de tenir classe pròpia, però amb il·lusió igualment si continuo fent l'anglès; amb ganes de fer coses noves, i de buscar nous contes, cançons i balls en anglès per tal de dinamitzar l'assignatura. Em toqui el que em toqui fer, ara és temps de descans (com a mínim un dies fins tornar el 1 de Juliol a fer l'Esplai d'estiu), de no pensar per una temporada com a mestra; cosa difícil d'aconseguir.

En relació amb el comiat amb els infants, va resultar fred, no vaig tenir la sensació de dir-los Adéu, a molts els veuré al Juliol, i a la resta erls continuaré veient crèixer fins que cumpleixin 18 i marxin de l'escola, així que la sensació de comiat queda una mica perduda. 

I a vosaltres com us ha anat el curs? Espero que bé.

Fins aviat! Comentaris

Deixa la teva opinió