El conte de… LA TORTUGA I LA LLEBRE

1 Juliol 2008
0

Hola a tots i totes!

M'ho he pensat força per portar-vos un conte en concret d'aquesta faula. Primer perquè sovint no es troba com a títol únic sinó que es troba recopilada sota el nom de Faules d'Animals o Faules d'Esop. També vaig tenir moltes dubtes de no tornar-vos a portar un títol de la mateixa col·lecció que la setmana passada de la galera Popular i il·lustrat pel Max. Per no ser reiterativa, em decanto per una versió molt diferent.

De l'Editorial Susaeta, i sota el títol la Llebre i la tortuga, us presento una col·lecció molt interessant: El meu primer conte de roba. Aquesta editorial ens porta tots els clàssics amb llibres de tela amb ninots. és per tant, un conte per a molt petits, té 8 pàgines, és tot de roba i inclou els dos ninots protagonistes de la història; fet que ens permet fer-ne la representació més viscuda per tal de que resulti més fàcil i divertit per als més petits. L'edat recomanada és de 2 anys, però pel meu gust, es pot començar a introduir abans, ja que tot i tenir moralina és una història bastant senzilla d'explicar.

 

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió